12247176_161269977559874_3719527639486051859_nINTERNATIONAL DRIVER AGENCY este o companie cu capital privat romanesc cu experienta in recrutare si plasare a fortei de munca, dar si in transportul in international de marfuri. Lucram indeaproape atat cu beneficiarii, cat si cu angajatii, fiind adeptii relatiilor pe termen lung cu acestia si, de aceea, cerem si oferim profesionalism si seriozitate.

De-a lungul anilor, am evoluat și ne-am extins aria de servicii, tinand pasul cu schimbarile mediu de afaceri în continuă schimbare și pentru a satisface cerințele din ce în ce mai sofisticate ale clienților noștri.

Sediul Central

Adresa: B-dul Unirii, Nr. 13, Bl. 13, Sc. 13, Et. 1, Ap. 3, Loc. Focsani, Jud. Vrancea

Punct de lucru: Str. Tineretii, Nr. 5, Et. 2, Birou 1, Loc. Focsani, Jud. Vrancea

Anul infiintarii: 2012

Cifra de afaceri in 2014:

Numar colaboratori permanenti: 3

Numar angajati: 180

 

parteneriat-evomarkPENTRU COLABORATORI

Urmarind aceste principii de baza, agentia noastra incearca sa preia toate responsabilitatile de instruire si de adaptare la locul de munca a soferului conform regulamentului specific unitatii, in asa fel incat dumneavoastra sa urmariti doar buna functionare a afacerii.

Astfel, activitatea privind resursele umane si securitatea in munca din cadrul firmei dumneavoastra va fi detasata, personalul temporar fiind angajat de catre noi si apoi pus imediat la dispozitia dumneavoastra. Asadar, International Driver Agency se ocupa in intregime de gestiunea administrativa a fiecarui sofer profesionist in parte, efectuand astfel toate procedurile legale.

 

 TSTbusinessadvice2                                                   PENTRU ANGAJATI

Prin prisma activitatilor pe care le desfasuram punem suflet in tot ceea ce facem, apreciem efortul oamenilor si suntem constienti de importanta lor in cresterea societatii noastre si a colaboratorilor. Oferim respect, incredere, sustinere si ajutor reciproc tuturor.

Pentru categoria de soferi profesionisti incepatori venim in intampinarea lor oferindu-le o perioada de instruire si formare profesionala alaturi de angajatii cu o vasta experienta in acest domeniu. In vederea unei bune integrari la locul de munca si insusirii regulilor specifice fiecarei societati in parte, biroul de resurse umane, impreuna cu reprezentantul nostru din teren sunt direct implicati in parcurgerea etapelor: de la momentul semnarii contractului individual de munca, preluarii camionului, perioada contractuala si incheierea colaborarii.